Siegerswoude Foarwurk
 
website CDAlandelijk: www.cda.nl
website CDA Fryslân: www.cda-fryslan.nl
 
 -Opsterland

Vindt u het ook belangrijk dat u kunt wonen in Opsterland waar het schoon en veilig is? Een gemeente waar zorg voor elkaar is en waar we op een respectvolle manier met elkaar omgaan?

Wij van de plaatselijke afdeling van het CDA vinden dat in ieder geval wel!
U ook?
 
Mooie aanbieding!
Mogelijk staat u positief tegenover onze standpunten. Misschien vindt u het leuk om eens kennis met ons te maken? Wij willen u daarvoor graag een mooie aanbieding doen!
 

 

Soorten lidmaatschap!
Onder de knop “soorten lidmaatschap” van deze site, vindt u een uitgebreid overzicht welke soorten van lidmaatschap het CDA kent.
 
Wat bieden wij u?
Het lidmaatschap biedt u veel. U kunt meedenken, meepraten en meebeslissen bij de ontwikkeling van het beleid in onze gemeente. Wij houden u op de hoogte over de laatste stand van zaken op lokaal, provinciaal en landelijk niveau. U ontvangt zes keer per jaar het ledenblad “CDA.nl - het tijdschrift”. Daarnaast ontvangt u uitnodigingen voor CDA-bijeenkomsten waar u uw mening kunt geven en waar u kunt stemmen over onze standpunten. Tevens bieden we cursussen en opleidingen aan.
 
U bent natuurlijk tot niets verplicht, maar u kunt ervoor kiezen om actief te worden binnen onze partij. Wij bieden u diverse mogelijkheden.
 
Samen werken, samen leven
We hebben al veel bereikt, maar met uw steun kunnen we samen verder bouwen aan een betere toekomst. Is uw interesse gewekt? Vul dan de antwoordkaart in die wij u toe zullen sturen!
Bedankt voor uw aandacht. Wij hopen dat wij u binnenkort als lid mogen verwelkomen!
Met vriendelijke groet,
 
CDA-Opsterland